Vrijspraak voor leiders 

Ervaar je als leider 'open deuren' voor de vijand om je tegen te werken?  Christus heeft voor elke gelovige vrijheid gekocht en betaald aan het Kruis. Als leider ben je vaak druk genoeg met het wat? en het hoe? om vrijheid voor anderen te creëren. En wanneer je 'geluk' hebt vind je af en toe tijd voor je persoonlijke heiligheid. Als leider weet je dat je af en toe moet stil staan bij de diepere lagen van bevrijding en innerlijke genezing in je eigen leven. Maar wie kan je toelaten in de zolder en kelder van je karakter?

Boek een traject persoonlijke vrijheid voor leiders om een grondig proces in te gaan. We gebruiken het boek Vrijspraak van Marie-Therèse Van als leidraad. In een vertrouwde setting lopen we samen door stappen naar vrijheid in de context van de hemelse rechtbank en ontvang je unieke profetische begeleiding.  

 Je investeert 8-12 sessies van 2 uur via tweewekelijkse Zoom calls met af en toe een live ontmoeting.  Elke sessie begint met voorbede, een stukje inspiratie en geestelijk leiderschapsontwikkeling. Vervolgens behandelen we een hoofdstuk uit het boek Vrijspraak wat je zelf of met je partner biddend hebt voorbereid. Samen verschijnen we voor God als Rechter om doorbraak te eisen rondom je persoonlijke bestemming en die van je invloedssferen.  

'De toewijding en het geduld tijdens het Vrijspraak traject hebben me enorm gezegend. Leeuwestein brengt geestelijk en analytisch vermogen die me op het juiste spoor brachten.'

- Ondernemer

'Wanneer de dienst die tot veroordeling leidt al met luister is bekleed, dan is de dienst die tot vrijspraak leidt dat des te meer.'

2 Korintiërs 3:9

'Ik raad elke christen-ondernemer die Gods Koninkrijk wil zien doorbreken aan Vrijspraak voor leiders te doen. Zorg dat je alle geestelijke deuren gesloten hebt.' 

- Ondernemer

Coaching & Mentoring

Wat zijn de mogelijkheden?

Mentoring geestelijk leiderschap

Hoe bouw je gezonde geestelijke ritmes voor groepen? Hoe vermenigvuldig je geestelijke gaven als leider in anderen? Wat is het belang van karakter voor zalving in leidersteams? Als mentor help ik je een cultuur van geestelijk leiderschap in je kerk, organisatie of bedrijf te ontwikkelen en vernieuwen. 

Maak kennis met de kracht van het apostolisch leiderschap 

Je hebt als leider gemeenteleden met een droom, misschien hebben ze een paar uitdagende profetische woorden gedeeld die branden in hun hart. Maar wat nu? Als coach help ik jouw kennis rondom leiderschap en je kerkelijke omgeving in te zetten om nieuwe bedieningen te zien starten.  

Advies geestelijk krachtenveld

Terwijl de onderneming of organisatie groeit en tegelijk de omgeving en het personeelsbestand veranderd loop je soms tegen dynamieken in het krachtenveld aan die je maar niet scherp krijgt. Ik neem een 'kijkje' in de keuken en geef feedback en/of advies.  

Bevrijdingstraject voor leiders

Als leider is het belangrijk zelf te blijven groeien in vrijheid zodat je dit anderen kunt aanreiken. Ik bied je een intensief traject gericht op bekering, herstel en vrijheid. Het vraagt toewijding en levert je een krachtige versnelling op van je levensheiliging en reinheid.   

Mentoring Millennials & GenZ 

 Je hebt visie, je voelt een diep verlangen God te dienen in de samenleving. In de Bijbel lees je verhalen van geloofshelden waarbij Gods plan zo duidelijk aanwezig lijkt. Je wil er ook voor gaan jouw roeping te realiseren en je omgeving positief te zien veranderen. Wat nu?

Allerlei vragen gieren door je hoofd. Wat voor geestelijk leven hoort hierbij? Hoe weet ik of ik wel toestemming van God heb? Hoe bouw ik een netwerk en een team? Hoe start ik een zzp of stichting, hoe werkt financiering en support in het Koninkrijk van God eigenlijk? Begin ik direct 'voor mezelf' of ga ik tijdelijk binnen een grotere organisatie werken? En wat doe ik met weerstand in de geestelijke wereld en van mensen? Wat als ik gekwetst raak door leiders?

 Ik bied advies, coaching & mentoring aan gedreven jonge change agents met een kingdom mindset. Ook heb ik toegang tot een breed netwerk die visie hebben nieuwe generaties doorbraak te zien ervaren vanuit Gods Koninkrijk.

Boek een gratis kennismaking

Ontvang vrijblijvend meer informatie