over mij 

Sven Leeuwestein (1975) is gepassioneerd over leiders die hun spiritualiteit verbinden aan hun sferen van invloed.

Na een opleiding pastoraal en missionair leiderschap (theologie) inclusief stages in Nederland( Evangelische Omroep) en Zweden ( YWAM) raakte Sven na een periode als jeugdleider en spreker betrokken bij stichting Open Doors als relatiemanager Jongeren en Studenten. Hij had het voorrecht samen met verschillende expertise-teams reizen, marketing campagnes en gebedsevenementen te bedenken en ontwikkelen, naast de het belang van vervolgde christenen te vertegenwoordigen bij verschillende landelijke netwerken. Later werd hij parttime directeur van de jongerenbeweging Soul Survivor waarna hij weer bij Open Doors terugkeerde als fulltime senior relatiemanager Kerken waar hij mede-verantwoordelijk was voor het predikanten netwerk, de Nacht van Gebed en de Zondag voor de Vervolgde Kerk. In 2016 startte hij als geestelijk verzorger zijn eigen adviesbureau Leeuwestein Leadership en had rollen als interim-voorganger van V.E.G de Morgenster op Urk en directeur IMPACT Netwerk, een initiatief voor christelijke Young Professionals onder de vlag van de Navigators. Tevens verzorgde hij als gastspreker spreekbeurten, adviseerde bedieningen en kerken en mocht vele jonge veranderaars begeleiden. Later werd hij inhoudelijk verantwoordelijk voor de Global Leadership Summit in Nederland bij stichting Opwekking.    

2024
Tegenwoordig is Leeuwestein als reli-ondernemer betrokken bij allerlei kerken, bedieningen en christelijke organisaties op het gebied van geestelijk leiderschapsontwikkeling als mentor/coach, leider of geestelijk adviseur. Tevens is leeuwestein oprichter van stichting Nations Ablaze, welke zich internationaal richt op geestelijk vrijheid voor christelijke leiders door mentoring, coaching en training.  Leeuwestein is bestuurslid bij de Coalitie Apostolische Reformatie en onderdeel van het apostolisch team van By Design Amsterdam.

Hoe ziet je week eruit?
Sven' s agenda is gevuld met (online) bidstonden, vrijspraak trajecten, advies-coaching sessies en wandelingen, meetings met leiders en leidersteam, reizen, preekvoorbereiding en spreekbeurten. Sven is getrouwd met fotografe Margrethe, vader van vijf kinderen, woonachtig op de Noord-West Veluwe in het pittoreske Elburg.  

Boek een kennismaking

socials