Op een zolderkamer geboren..

Grote dromen beginnen vaak op zolderkamers. Dit is mijn droom. Nations Ablaze. En die benoem ik vanuit kwetsbaarheid en diep verlangen. De droom leeft al sinds 1995 in mijn hart.

Die droom, Nations Ablaze, is een apostolische profetische bediening die een bijdrage levert aan transformatie van Europa en de natiën door leiders en netwerken vrijheid te zien ervaren en te versterken.

Daarbij richt ze zich op 4 speerpunten:

Transformatie door het werk van de Heilige Geest 
Nations Ablaze wil strategische relaties en netwerken transformeren in de kracht van de Heilige Geest. Leiders en bewegingen worden via platform bediening toegerust en bekrachtigd tot vrijheid op het gebied van geestelijk leiderschap en maatschappelijke relevantie.

Mentoring en coaching
Strategische leiders ontvangen mentoring en coaching in geestelijk leiderschap. Nations Ablaze helpt christen-leiders gebruiken hun invloed om recht en gerechtigheid te zien doorbreken in hun sferen van invloed.

Advies
Nations Ablaze adviseert relaties bij vraagstukken rondom geestelijk leiderschap in kerken, bedrijven en politiek.  

Netwerken verbinden
Er worden reizen en events geïnitieerd om strategische relaties aan te gaan en te verbinden. Er ontstaan initiatieven die vanuit het evangelie van Jezus Christus toegevoegde waarde creëren voor kerken, bedrijven en organisaties.

Nations Ablaze is een geloofsproject waarbij we op water lopen. 100% afhankelijk van giften. Een topbestuur die geheel onbaatzuchtig investeert met kennis, vertrouwen en support. Een netwerk van bidders en adviseurs die al vol verwachting over de horizon kijken. Ga naar de website van Nations Ablaze en bouw met ons mee aan een sterk fundament.